Алієв: Вибухова я людина, але конкуренції не боюсь

Алієв: Вибухова я людина, але конкуренції не боюсь
ФК Динамо
Алієв розповів, як йому входити в ритм після відпустки: "Важкувато. Але треба терпіти".

Про Валенсії динамівець розповів наступне: "Класна команда. Але в ЛЧ ми показали, що можемо з усіма грати. Прикро, що перший матч, вдома 18 лютого, я пропускаю. Але добре, що на цьому моя дискваліфікація з двох ігор закінчується. Думав, буде більше ".

"Я потисну йому руку. Тепер, якщо будуть спірні моменти, я краще промовчу (в Лондоні, бажаючи скоріше виконати стандарт, Алієв штовхнув рефері). Він професіонал своєї справи. А нам давно говорили, сперечатися з суддями не можна. Вибухова я людина. Але за свої вчинки потрібно відповідати. Забудемо цю гру. Треба рухатися вперед ", - розповів про Алана Хамер Алієв.

Про Кравченка Алієв відгукнувся позитивно: "В Динамо поганих не беруть. Це технічний, футболіст, який думає. Але конкуренції я не боюся".

"Цей турнір - з Рубіном, Зенітом, був би найцікавішим за всю історію, - прокоментував скасування КПР Олександр Алієв.

"Попереду ще другий тайм ... Треба брати свої очки. Якщо спіткнемося, нас можуть обійти і Шахтар, і Металіст", - заявив Алієв про ситуацію в Чемпіонаті України.

Вранці в п'ятницю, 16 січня, футболісти та тренери Динамо вирушили в Іспанію, де команда проведе перший з двох запланованих міжсезонний зборів.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK