Гравці Шахтаря дали оцінку першому матчу на зборах

Гравці Шахтаря дали оцінку першому матчу на зборах
ФК Шахтар
"Перша зустріч на зборах - це завжди дуже специфічна гра. Я б навітьсказав, що вона непередбачувана. Вся справа в тому, що ми тільки намагаємосяввійти у звичайний ігровий ритм. Зрозуміло, від матчу до матчу ми станемонабирати обертів. Якість футболу буде вище. Сьогодні ми на самому початку шляху", - розповів Маріуш Левандовські.

В'ячеслав Шевчук також дав оцінку грі: "Це був не найлегший матч. Все жтаки не можна скидати з рахунків, що ми змінили грунт, позаду у команди доситьважкий багатогодинний переліт, так і вранці було тренування ... Але все це лишепояснення, чому грати не було легко ".

"Наші збори вибудовані так, що ми будемо проводити безліч спарингів. Несумніваюся, що за рахунок цих ігор Шахтар набере потрібні кондиції. Втім, ісьогодні ми перемогли, володіли ініціативою. В одному лише першому таймі у насбуло не менше п'яти залізних моментів, інша справа, що з них нам вдалосяреалізувати лише один. Думаю, далі від гри до гри ми будемо додавати ", -додав Шевчук.

Володимир Єзерський також вирішив прокоментувати результат: "Дійсно, у насбув важкий переліт, так і вранці в день матчу ми попрацювали - все це,природно, позначилося на ході зустрічі зі швейцарцями. У команди зараз важливиймомент - після лісової стежки, де намотується кілометри в Донецьку, ми вийшлина гарне зелене поле. Необхідно пройти момент звикання, акліматизації ".

"Словом, наша перша на цих зборах контрольна гра носила суто тренувальнийхарактер. При цьому, не будемо приховувати, хотілося і перемогти. Це буловажливо в емоційному плані. Результат досягнуто, ми виграли. І для першогоматчу року команда виглядала зовсім непогано", - зазначив Єзерський.

У неділю, 16 січня, донецький Шахтар мінімально переграв швейцарськийГрассхопперс на зборі в Іспанії - 1:0.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK