Юрій Сьомін: Я зробив правильний вибір

Юрій Сьомін: Я зробив правильний вибір
fcdynamo.kyіv.ua
Говорячи про зміни в основному складі Динамо за рахуноквласних вихованців, тренер киян відзначив на прикладі Мілевського та Алієва, щоголовним у цьому питанні є рівень майстерності гравців, що і дозволяє їмзакріпитися в основі.

Сьомін також бачить й інших перспективних динамівців:"Є й інші молоді гравці, які поки виходять на заміни - Морозюк, Ярмоленко,Зозуля, Кравець. Ніхто із гравців не введений до складу штучно. Якщо хлопці іздругої хвилі пред'являть більше вагомі козирі, теж одержать місце на полі",- запевняє він.

У той же час коментуючи вдалу гру новачків Богуша, Бетао,Вукоєвича і Єременка російський фахівець сказав: "Всі вони запрошувалисяна певну позицію, тому мене анітрошки не здивувало, що вони так добре влилисядо складу. З одного боку, вони з початку як би мали місце на полі, а з іншогобоку - завоювали його своєю працею".

fcdynamo.kyіv.ua
Сьомін знає, кого бере у свою команду

Розповів також Юрій Сьомін і про причини продажу Федоріва вАмкар, а Олійника в Металіст: "На позиції Федоріва грають Несмачний,Каддурі та Романчук. Чотири гравці на одне місце - занадто велика конкуренція.Гравець одержав стабільне місце в основі Амкара, а клуб - гроші, усізадоволені", - говорить він.

"На місце Олійника в нас є Гусєв і Єременко. Якби  в нас були сумніву щодо Гусєва, звичайно, миб залишили Олійника. А так для гравця сидіти на лаві у 21 рік - крок назад.Більшою мірою він правий хавбек. У середній лінії в нас досить гравців, а змолоді ми зупинили вибір на Морозюку", - пояснює своє рішення тренер.

У той же час, стосовно майбутнього Рінкона Сьомін висловивсянеоднозначно: "Я поки не можу відповісти на це питання. Це залежить віднього. От, приїхав із зайвою вагою... Швидше за все, він не полетить на першийзбір в Іспанію, а буде тренуватися із другою командою", - сказав наставникДинамо.

Відносно Артема Кравця тренер радив не поспішати звисновками, однак був настроєний оптимістично, сказавши: "Кравець - нашемайбутнє, я не сумніваюся, що він заграє".

fcdynamo.kyіv.ua
Тренер учить підопічних розуму

Ситуацію навколо нечастих виступів Шацьких минулої осені Сьомінвважає закономірної: "На це є ряд причин: були і травми, і тривалівід'їзди в збірну Узбекистану. До того ж, Бангура багато забиває, Мілевськийрозкрився, а на футбольному полі всього 11 місць. Багато чого могло змінитися,забий Максим Шахтареві в Суперкубку або Фенербахче в Лізі чемпіонів".

Фахівець також прокоментував роль, що у команді відведутьодному з новачків: "Кравченко - різнобічний гравець, у Ворсклі гравінсайда, лівого півзахисника, але найчастіше - атакуючого півзахисника. От на цій позиції і в нас буде грати.Можливо, в окремих матчах буде потрібно зіграти на невластивій позиції", -упевнений Сьомін.

У цілому тренер киян каже, що в тактичному плані, і в планіпсихології в нього ще є питання до команди: "У чемпіонаті України гринайчастіше однобічні йдуть - Динамо тільки атакує. Але в матчах з Металістом іШахтарем суперники показували нам свої козирі, а ми не завжди вчасно іправильно перебудовувалися" - жаліється він.

fcdynamo.kyіv.ua
Іноді від гри Динамо доводиться хапатися за серце

Проте   росіянинбачить і позитивні моменти: "А от у Лізі чемпіонів команда була дужедисциплінована, всі домовленості виконувалися від і до. У гостьовому матчі зПорту перший тайм був зіграний в одному тактичному ключі, а другий - в іншому,але обидва були дуже гарні", - стверджує тренер.

Відповідаючи на запитання про те, чи не варто провестизаміни деяких гравців у матчах Ліги Чемпіонів із пропущеними на останніх хвилинахголами, Сьомін сказав: "На мій погляд, ми пропустили не від того, що небули зроблені заміни, просто загралися. Я не бачив змісту міняти гравців, усіграли добре" - говорить він.

Також тренер зупинився на супернику в Кубку УЄФА:"Валенсія по грі зараз друга команда Іспанії після Барселони. Але минікого не боїмося, у нас є свої козирі. Я не можу сказати, виграємо ми КубокУЄФА чи ні, але прагнути до цього ми повинні. І кожний гравець повиненусвідомити, що це наша мета".

fcdynamo.kyіv.ua
На роботу - з радістю, а з роботи - з гордістю


У цілому ж, Сьомін каже, що задоволено роботою в Динамо:"На мій погляд, я зробив правильний вибір. Чому? Так тому що я йду нароботу із задоволенням. А коли одержуєш від роботи задоволення, це дужеважливо", - упевнений наставник киян.

За матеріалами: pіk.org.ua


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK