Біатлон: Нойнер приходить до фінішу першої

Біатлон: Нойнер приходить до фінішу першої
Reuters
Німецька біатлоністка на даний момент демонструєфеноменальну форму.

Незважаючи на 4 промахи на вогневих рубежах, вона зумілафінішувати першою, ліквідувавши 15 секунд відставання від лідера післячетвертої стрільби - Катерини Юр'євої. Лідер Кубка світу Світлана Слєпцова,завдяки боротьбі за 5-у позицію, стала найкращої за швидкості в сьогоднішнійгонці.

Непогану гонку провели й українські спортсменки, усіфінішували в очках, а Валя зробила найбільший рейд і перемістившись із 38-гомісця на 17-е.

Ці, дуже важливі очки, дозволять їй зайняти 25-е місце врейтингу Кубка світу і поборотися за участь у гонці з масовим стартом вАнтхольці.

Нагадаємо, що сестри пропускають етап в Італії, але увипадку, якщо їхнього очкового запасу буде досить для влучення в мас-старт, тошвидше за все вони будуть у ньому брати участь.

Підтвердила своє вміння стріляти і Олена Підгрушна, теперуболівальники будуть із нетерпінням чекати поліпшення її швидкості ходу. ВітаСемеренко, на жаль, не змогла справитися зі стрільбою стоячи і 4 промахи недозволили їй поборотися за більш високі місця. Ходом Віта, сьогодні була найкращоюсеред українських спортсменок.

1. Магдалена Нойнер (1+1+1+1) 32:56.5

2. Катерина Юр'єва (0+0+0+1) +8.9

3. Каті Вільхельм (1+0+0+2) +21.7

...

17.Валя Семеренко (1+0+0+0) +2:04.4

33. Олена Підгрушна (0+0+1+0) +3:24.6

36. Віта Семеренко (0+0+2+2) +3:36.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK