Надаль: Я хочу прогресувати, я ще дуже молодий

Надаль: Я хочу прогресувати, я ще дуже молодий
Reuters
"Той факт, що я став першим, нічого для мене не змінив.Я був щасливий, коли був другим, я щасливий і першим. Якщо цей факт щось ізмінив у мені, так це те, що я став спокійнішим. Ну а тиск... Щороку ми всіпочинаємо з нуля, тиск залишилося колишнім", - розповів Надаль.

"Зараз тут, на турнірі, 128 гравців. Усі почнуть ізпершого кола, і для всіх це буде дуже серйозним випробуванням. Зрозуміло, єгрупа гравців, яку можна визначити як фаворитів, але я думаю, що турнір можевиграти не один, а два або три гравці", - відзначив іспанський тенісист.

"Енді Мюррей грає дуже добре, грає впевнено. Я думаю,що коли ти виграв турнір у Цинциннаті, турнір у Мадриді, коли ти виграв турніру Досі, обігравши Федерера і Роддіка, ти готовий до перемоги на турніріВеликого шлема. Якщо ти зміг обіграти всіх цих тенісистів, значить тиготовий", - повідав він.

"Що стосується мого матчу першого кола, то я ніколи неграв проти Крістофа Рохуса, але знаком з його братом Олів'є, до того ж я багаторазів бачив як Крістоф грає. Він талановитий, як і його брат, дуже завзятийсуперник, якщо я хочу його обіграти, то мені доведеться грати зі швидшим ритмомніж він.

Мої цілі? Ті ж, що були три роки тому, два роки тому, рікназад - нічого не змінилося. Я хочу прогресувати, я ще дуже молодий. Хочузалишатися на вершині і вигравати турніри", - цитує Надаля офіційний сайтAustralіan Open.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK