Australian Open: Лідери виходять до наступного кола

Australian Open: Лідери виходять до наступного кола
АР

У першому раунді сербка обіграла австрійську тенісистку Івонн Мойсбургер - 6:1, 6:3. Співвітчизниця Янкович Ана Іванович, здолавши Юлію Гергес із Німеччини 7:5, 6:3, також вийшла до другого туру. 

Росіянка Дінара Сафіна переграла свою співвітчизницю Аллу Кудрявцеву - 6:3, 6:4. Не зважаючи на легкість у рахунку, матч вийшов украй наполегливим. Боротьба в ньому йшла за кожне очко, тому зрозуміло, що гра тривала півтори години. 

Ще одна росіянка Віра Звонарьова в першому колі здолала словачку Магдалену Рибакову (7:6, 6:0).

Забронювали собі місця в наступному колі й лідери чоловічого заліку. У сьогоднішніх матчах Енді Роддік (США, 7) переграв шведа Бьорна Ренквіста - 6:0, 6:2, 6:2, третя ракетка світу Новак Джокович здолав Андреа Стоппіні з Італії - 6:2, 6:3, 7:5. 

У другий раунд Australian Open вийшли і Хуан Мартін Дель Потро, який переміг Мішу Звєрєва з Німеччини, - 6:3, 6:4,6:2; і Давід Феррер, що переграв  Деніса Гремельмайєра 6:1, 6:7, 6:1, 6:7, 6:4. 

Раніше повідомлялося, що українки Марія Коритцева і Вікторія Кутузова програли свої стартові матчі основи одиночного розряду Відкритого чемпіонату Австралії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK