Валуєв: Мені було б цікаво битися з будь-яким із братів Кличків

Валуєв: Мені було б цікаво битися з будь-яким із братів Кличків
АР

"Поки з ТБ-трансляціями ніяких змін, і перспективи туманні, - сказав Микола. - Скажу чесно, у мене створилося стійке враження, що у наших німецьких партнерів немає абсолютно ніякого інтересу до показу моїх боїв по центральних російських каналах".  

"Нам ця ситуація завдає прямого збитку. Сьогодні склалася парадоксальна ситуація: Валуєва можна побачити де завгодно - на ТБ, в кіно, на газетних сторінках, але тільки не на рингу. Я не знаю, що ще потрібно зробити, щоб нас удома не забували", - розповів він.  

Микола також розповів, що у разі повторного поєдинку проти Евандера Холіфілда, вестиме поєдинок жорсткіше, ніж уперше. "Так, не можу сказати, що аншлагова зала вболівала за нас, - сказав Валуєв. - На жаль, дуже часто вболівають за маленьких. Високих боксерів зовсім небагато. Отже, якщо мій бій з Кличком відбудеться, можливо, думки розділяться - брати Клички великі, здорові хлопці". 

"Звичайно, мені було б цікаво битися з будь-яким із братів. Гадаю, спроби Холіфілда ні до чого не приведуть, тому що хоч з невеликою перевагою, але він однозначно програв. Це перше. А друге - нам не звикати до подібних заяв американців після бою. Якщо вони не лягли на рингу, починається вся ця метушня, брудні скандали, до яких я не хочу мати ніякого відношення. Мені це глибоко нецікаво", - зауважив Микола Валуєв. 

"Я вперше з небажанням погоджувався на цей бій, а вдруге погодився б тільки з якихось фінансових, чисто комерційних міркувань, а з моральних міркуваннях - ніяк. Та і, чесно скажу, вдруге у мене вже не вистачить пошани боксувати з ним так, як я боксував у грудні. Я буду набагато жорсткішим", - додав він. 

Нагадаємо, поєдинок за титул WBA в надважкій вазі між росіянином Миколою Валуєвим і узбеком Русланом Чагаєвим.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK