Альона Савченко: Ми не засмучені другим місцем

Альона Савченко: Ми не засмучені другим місцем
АР

"Знаєте, мені вже іноді складно відповідати російською. Можу сказати, що не враховуючи падіння, прокат пройшов дуже непогано. Програму виконали весело, з настроєм. Багато говорять про оригінальність нашої короткої. Погоджуся. Це була ідея нашого тренера Інго Штойєра. Ми завжди прагнемо шукати щось нове, відрізнятися від інших, не стояти на місці", - сказала екс-українка. 

"Ми не засмучені становищем у турнірній таблиці. Не завжди коротка програма впливає на підсумковий результат. Усе зважиться завтра", - вважає Савченко. 

Альона Савченко розповіла про основних суперників на Чемпіонаті Європи: "Ми у будь-якому випадку знали, що боротися доведеться із серйозними суперниками: товаришами по тренуваннях Волосожар – Морозовим і трьома російськими парами. Так, я не обмовилася – з усіма трьома, зокрема молодими Ілюшечкіною – Майсурадзе".

"Ми намагалися зробити довільну програму під музику з кінофільму Список Шиндлера ще минулого року, але вона не йшла. Трагічна музика з трагічним кінцем. Ми ставили, підбирали фрагменти – але ніяк не виходило. Цього сезону ми знову вирішили взятися за цю програму і таки зробити її. Зробити сумною, але зі щасливим кінцем. Музика дуже важка, красива, сильна. Гадаю, вона нам підходить", – розповіла Савченко в інтерв'ю агентству Весь Спорт. 

Нагадаємо, вчора відбулися змагання спортивних пар у короткій програмі. Українці Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов показали четвертий результат. Німецька пара Савченко/Шолкови – другі, а на першій позиції поки росіяни Мухортова/Траньков.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK