Віталій Кличко: Зроблю все, щоб суперник закінчив бій на помості рингу в горизонтальному положенні

Віталій Кличко: Зроблю все, щоб суперник закінчив бій на помості рингу в горизонтальному положенні
Weidemann

Про ймовірності проведення бою в США Віталій розповів: "Так, така ймовірність існувала. Але так як цей поєдинок організує наша компанія К2 Promotions, а ми завжди намагаємося проводити бої на дуже високому рівні, були дуже великі ризики в зв'язку з нестачею часу.

Адже до бою залишилося всього 9 тижнів. Тому зустріч пройде у Штутгарті. Але я думаю, що наступний поєдинок ми проведемо в США ".

"Пропозиція відповідала статусу чемпіонського поєдинку. Є зацікавлення, є партнер, є арена, яка вміщує близько 16 тисяч глядачів. В загальному, оптимально підходить для проведення титульного бою", - пояснив вибір арени в Штутгарті Кличко-старший.

Також Кличко розповів про можливий бій з Хеєм: "Переговори йшли. Закінчилися вони досить успішно - ми прийшли до спільного знаменника: є усна домовленість, рукостискання, що цей поєдинок відбудеться на початку літа. Спочатку з Хеєм повинен був битися я.

Але, в решті-решт, ми з Володимиром, ще трохи й посварилися б, кинули монетку, і доля вирішила, що покарати Хея за його дрібні витівки повинен саме молодший Кличко. Так що, всі домовленості, які були досягнуті на мій бій, автоматично переносяться на бій Володимира".

"Ми всі знаємо: де все буде проходити, місце, дату, час, хто організовує ... Але, щоб не забігати вперед поїзда, всю інформацію оголосимо на спеціальній прес-конференції, коли будуть підписані всі контракти", - додав він.

"Психологічно я готовий. Єдине що, я ставлю перед собою амбітні цілі - щоб поєдинок був цікавий і мені, і глядачам. Таким може бути бій проти Леннокса Льюїса. Або Об'єднавча зустріч за пояс, який на сьогоднішній день перебуває у Миколи Валуєва. Поєдинок проти Гомеса не настільки цікавий, але якщо Всесвітня боксерська рада (WBC) зобов'язала мене захищати пояс проти цього боксера - я готовий на шляху до двобою проти Валуєва пройти Гомеса. Не хочу недооцінювати свого суперника. Я завжди говорив, що Бог поцілував цього спортсмена, але, на превеликий жаль, він реалізовує свій талант не в спортивному залі, а в місцях для розваг ", - розповів Віталій Кличко.

Кличко прокоментував стан суперника: "Він дуже добрий, і, як я вже казав, талановитий спортсмен. Він став чемпіоном світу у важкій вазі за однією з найпрестижніших версій - WBC. Він гідно займає місце офіційного претендента на чемпіонський пояс. Я знаю, що він - швидкий, рухливий, боксувати з ним непросто ... Тим не менше, я готовий в перших раундах, а 98% боїв я достроково закінчував свої поєдинки, зробити все, щоб суперник закінчив бій на помості рингу в горизонтальному положенні. І бажано без свідомості.

Поєдинок за титул чемпіона світу за версією ВБС в суперважкій вазі відбудеться в Штутгарті (Німеччина) на арені Hanns-Martin-Schleyer Halle 21 березня.

Трансляцію бою здійснять телекомпанії RTL (Німеччина), НВО (США) і Інтер (Україна).

За матеріалами KlitschkO


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK