Прімера: uaSport.net представляє анонс 20-го туру

Прімера: uaSport.net представляє анонс 20-го туру
Reuters

Реал - Депортіво 

Депор не витримує перевірки сильними суперниками. Дві поразки поспіль у Прімері, виліт у Кубку і відставання від 4-го місця вже чотири очки. Ще і Малага випірнула з-за спини й обійшла галісійців. 

  • ВІДЕО: Реал - Осасуна - 3:1
  • ВІДЕО: Барселона - Депортіво - 5:0
  • Минулого туру Барса розчавила команду Лотіни. У Депортіво не було жодного шансу вивезти з Каталонії якісь очки. До всього - матч проти Барселони вдарив по кадрах. Травму отримав один із лідерів Гуардадо, а основний воротар Арансубіа був видалений.

    Реал же свій матч 19-го туру виграв, але як. До перерви мадридці горіли 0:1, І Хуанде Рамосу довелося сильно ризикувати. Він зробив у перерві дві заміни, при цьому випустив третього форварда замість Каннаваро, і вся атакуюча лінія змогла забити три м'ячі (тут відзначимо далеко не найкраще суддівство, яке допомогло мадридцям не пропустити). 

    АНАЛІТИКА: Серія А. Анонс 20-го туру 

    Ну і впродовж тижня не втихали розмови про відставку Кальдерона з поста президента Реала. Гравці ж по черзі завіряли, що весь цей галас ніяк не позначається на підготовці та грі команди.

    Склад на недільний матч ми чекаємо той самий, що і починав з Осасуною, хіба що Канна на тижні хворів і може не потрапити до старту. 

    Барселона - Нумансія 

    Нагадати Вам, хто завдав єдиної поразки Барсі в цьому розіграші BBVA Ліги? Так, саме Нумансія в 1-му турі. Тоді Пеп Гвардіола сильно підставився. Мало того, що існували сумніви з приводу його кваліфікації, як тренера, так і дебютний матч Прімери програв. І кому? Новачкові вищого дивізіону! Реал хоча б у першому турі Депору поступився...

    Проте час (і подальші 18 турів) розставили всіх і все по своїх місцях, і тепер Сорійці на 17-му місці, а каталонці впевнено лідирують, замахнувшись на купу рекордів Прімери. 

    ВІДЕО: Еспаньол - Барселона - 0:0

    У середу Барса не змогла обіграти в кубковому матчі земляків з Еспаньола, не ставши затьмарювати тренерський дебют екс-гравця біло-синіх Почеттіно. У цьому матчі Кулес втратили на 2 тижні Рафу Маркеса. Мексиканський захисник унаслідок травми був замінений ще в дебюті матчу. 

    Мальорка - Валенсія

    Валенсія все більше нагадує велетня на глиняних ногах. Атака, в якій кожен матч може змінюватися лідер, де гру тренер може змінювати безболісно, дійсно прославляють Кажанів, і у той же час травми і невпевнена гра ззаду не дають велетневі твердо стояти на ногах... 

  • ВІДЕО: Валенсія - Севілья - 3:2
  • ВІДЕО: Вільярреал - Мальорка - 2:0
  • ВІДЕО: Атлетік - Валенсія - 3:2
  • У захисті Чес справа грав атакуючий півзахисник (але це вже припиниться з від'їздом дискваліфікації Мігелем), у центрі оборони грають по черзі опорні хави, а зараз ще і основний воротар вилетів на місяць мінімум. Гуаїта, котрий його замінив, виглядав не дуже впевнено, змусивши Унаї Емері шукати ще одного воротаря для страховки. Ним став орендований на півроку Сесар Санчес із Тоттенхема. 

    А тим часом: Тімо Хільдебранд проходить збори з Хоффенхаймом.

    Дискваліфікований Фернандеш, а також має пошкодження Хоакін. Участь у матчі Давида Вілії виключена медичною службою клубу, але не найсильнішій обороні Мальорки має бути досить і Морієнтеса за підтримки Мати, Вісенте й інших... 

    А тим часом: Нікола Жигич забив за Расінг у трьох матчах Прімери два голи і приніс сантандерцям 6 очок…         

    Севілья - Расінг 

    …і може продовжити свою серію, але суперник аж надто серйозний.  

    У Севільї майже однакові результати на виїзді й удома: 18 і 20 очок відповідно. І в гостях, і на рідному полі забито по 14 голів і пропущено по 8. У ще одному турнірі, де бере участь Севілья, у Кубку, також справи йдуть нормально.

    У середу на Местальї підопічні Хіменеса програли, але результативна мінімальна поразка залишає шанси на успіх. Та і поразка відбулася в самому кінці матчу. Хоча, суддівство цього матчу викликало багато нарікань. 

    Дуже хочеться відзначити Ренато. Він минулого туру своїм єдиним голом приніс 3 очки команді. А також забив переможні голи в матчах з Депором, Вільярреалом і Реалом. Таким чином, третину очок своєї команди приніс у скарбничку бразильський півзахисник. До того ж, він ще і найкращий бомбардир команди. 

    Малага - Атлетіко 

    Атлетіко продовжує свою невдалу смугу. Не програно перший матч цього року, але нічия з Альмерією - не той результат, яким варто пишатися. Тим паче, що матрацники провели півгодини в більшості.

    Малага ж, набравши в останніх п'яти матчах 13 очок, піднялася вгору таблицею і претендує якщо і не на Лігу Чемпіонів, то на місце в Кубку УЄФА, який буде в наступному сезоні Лігою Європи. 

    ВІДЕО: Альмерія - Атлетіко - 1:1

    Також у програмі: 

    Вільярреал - Осасуна 

    Вальядолід - Еспаньол 

    Альмерія - Атлетік 

    Рекреатіво - Бетіс 

    Хетафе - Спортінг 

    Всеволод Капелюшников, uaSport.net


    Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
    Мы в социальных сетях
    x
    Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
    This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK