Промоутер порівняв Федора Ємельяненка з Джорданом і Гретські

Промоутер порівняв Федора Ємельяненка з Джорданом і Гретські
sherdog.com

"Це буде грандіозна подія, - заявив Фінкельштейн. - Це буде не просто бій за Чемпіонський титул, це буде поєдинок за звання найсильнішого в світі за всіма можливими версіями". 

"Федір є найкращим упродовж останніх 5 років, і залишався непереможним до нещодавнього часу (у листопаді Ємельяненко програв півфінальний бій на чемпіонаті світу з бойового самбо - ред.). Організатори, а також Дональд Трамп - усім задоволені. Квитки на 14-тисячний Honda Anahaim Arena розпродані, телеканали готові почати роботу", -  рапортує промоутер.

На питання про те, чи не заважає Федору Ємельяненку зайва популярність у США, промоутер пояснив: "Він професіонал. Це приносить йому гроші, і він їх чесно відпрацьовує. Річ у тому, що слово "зірка" на його адресу майже не вимовляється. Він - легенда, нарівні з Майклом Джорданом у баскетболі й Уейном Гретські в хокеї. Телеканали буквально б'ються за нього. У Росії поки такого, на жаль, немає". 

Бій Федора Ємельяненка й Андрія Арловського (екс-чемпіона UFC) відбудеться в ніч на неділю, 25 січня, в Анахаймі (Каліфорнія, США) і пройде в рамках турніру Affliction 2: Day Of Reckoning.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK