Шахтар прибув у Валенсію

Шахтар прибув у Валенсію
ФК Шахтар
Гірники залишили Канари і перебралися в континентальнуІспанію. Переліт з Лас Пальмаса у Валенсію зайняв трохи більше 3 годин і посуті мало чим відрізнявся від переміщень подібного роду.

Правда, на самому початку польоту відбувся акт розплати. МірчаЛуческу урочисто вручив Жадсону 100 доларів, які бразилець чесно заробив,забивши гол на спір на одному із тренувань. Потім кожен занурився  у своїзаняття, скажемо, головний тренер продовжив вивчення відеоматеріалів про ігриТоттенхема.

При заході на посадку донецької делегації довелося пережитикілька екстремальних хвилин: літак істотно хитало, під час розвороту над Середземнимморем ефект був особливо сильний. Але все завершилося добре, пілоти компаніїДонбасаеро майстерно посадили борт в аеропорті Валенсії, команда розмістилася вавтобус і відправилася в готель Ла Кальдерона.

Саму Валенсію можна було розглянути хіба що з ілюмінаторалітака, оскільки готельний комплекс (відомий своїми полями для гольфа,басейнами і великими можливостями для відновлення спортсменів) перебуває трохи устороні від міста. Власне, Ла Кальдерону приписують до невеликого містечкаБетера. Він мало чим відомий широкому загалу, не враховуючи того, що кількароків тому ця назва засвітилося в пресі. Тут вирішено було розмістити один зоперативних центрів командування силами НАТО в Європі.

Втім, і від Бетери готель перебуває на деякій віддалі. Такщо поки Шахтареві не довелося перетнутися з вояками Північноатлантичногоальянсу. На цей момент українська делегація встигла лише оцінити мальовничістьтериторії готелю, божевільний вітер, що тріпає пальми, і той факт, що це місцеякраз підходить для поціновувачів далекості від мирської суєти. Те, що требадля якісної підготовки футбольної команди... За винятком вітру, звичайно.

ФК Шахтар

Варто окремо відзначити, що Руслан Фомін, чия травмавикликала стільки хвилювань у вболівальників Шахтаря, благополучно прибув разомз командою. Переміщувався він хоч і накульгуючи, але на своїх ногах і безсторонньої допомоги. Що обнадіює. Як і планувалося, до команди приєднавсяначальник медслужби донецького клубу Пако Біоска. Плавно влився в бразильськучастину компанії Ілсіньо. З'явився небачений з минулих зимових зборів Леонардо.

 Частину дня, що залишиласятренерський штаб Гірників відвів під акліматизацію, фітнес, сауну і специфічні відновлювальніпроцедури для тих, кому вони особливо необхідні.

Нагадаємо, лондонський Тоттенхем затвердив проханнядонецького Шахтаря про перенос матчу 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

ФК Шахтар

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK