Шейн Мозлі декласує Маргаріто

Шейн Мозлі декласує Маргаріто
АР
1-й раунд - Ветеранистий Мозлі почав дуже активно, наносячимасу ударів, іноді потрапляючи в суперника. Раунд за Шейном Мозлі.

2-й раунд - Маргаріто, схоже, пристосувався до манериведення бою Мозлі й пару раз вдало контратакував. Раунд нічийний.

3-й раунд - Мозлі як у найкращі роки - бійці перебувають упостійному контакті, не простоюють - відмінний бій виходить. Раунд пройшов піддиктування Мозлі й лише наприкінці Маргаріто повернув боржок. Раунд за Мозлі.

4-й раунд - Боксери взяли невеликий перепочинок. Затишокперед бурею? Маргаріто почав приходити в себе - не дає Мозлі показувати йогошвидкість. У кінцівці раунду Мозлі все таки вибухнув і ледь не відправивмексиканця в нокдаун - раунд за 37-літнім Мозлі.

5-раунд - Більша частина раунду пройшла у в’язкій боротьбі,у кінцівці Мозлі знову починає діяти дуже активно. Раунд за Мозлі - він кращий і,головне, точніший.

6-й раунд - Не раунд, а казка - боксери, забувши про захист,провели серію розмінів, у яких вмілішим виявився Мозлі.

У перерві камера показує Шварцнегера, Сталлоне та БернардаХопкінса - вони задоволені дійством.

7-й раунд - На початку раунду Маргаріто одержав невеликийперепочинок, що дозволив йому в кінці піти на штурм, однак відчутнихрезультатів йому це не принесло. Раунд із натяжкою віддамо Маргаріто.

8-й раунд - Маргаріто перехрестився і ринувся в бій. Гендлінкаже: або зараз, або ніколи. Однак у Мозлі на цей рахунок була особлива думка -він накинувся на мексиканця і відправив того в нокдаун (його били цілу хвилину)- від неприємностей Маргаріто рятує гонг. Мозлі чудовий, а в таборі Маргаріто -паніка.

9-й раунд - Маргаріто виходить, але, схоже, даремно, Мозлійого просто б'є. Суддя зупиняє бій - з кута мексиканця вилетів рушник. Чудоваперемога Шейна Мозлі на 43-їй секунді 9-го раунду. Шейн у четвертий раз стаєЧемпіоном світу і повертається в еліту боксерського світу.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK