Переключиться на мобильную версию

Арловський: Я поплатився за помилку

Назад к разделу Спорт
Андрій Арловський, що програв напередодні Федору Емельяненку нокаутом у першому раунді, розповів про минулий бій.
Арловський визнав помилку
Арловський визнав помилку
mіxfіght.ru
"Я все робив правильно до певного моменту. Коли Федір виявився в куті рингу, потрібно було викинути джеб або провести правий боковий, які мені вдавалися до цього. Але я навіщось вирішив провести удар коліном у стрибку. Не знаю, що зі мною відбулося. Це була помилка, і я за неї поплатився", - цитує Арловського Sherdog.com.

У ніч на неділю, 25 січня, Чемпіон з боїв без правил (UFC) росіянин Федір Емельяненко блискуче захистив свій титул, нокаутувавши вже в першому раунді білоруса Андрія Арловського.

Эта же новость на Корреспондент.нет
Комментариев (0)
Реклама
Реклама
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь