Новачок Динамо: Хотілося б підійти

Новачок Динамо: Хотілося б підійти
ФК Динамо

"Після Нового року на мого агента вийшли представники Динамо, - розповідає Дмитро. - Попросили приїхати на збір, після чого пообіцяли дати відповідь - піду, чи ні. Мабуть, кияни спостерігали за мною по матчів за національну збірну Білорусі. Був радий, що викликав зацікавлення такого знаменитого клубу".
 
"Після приїзді до Києва спілкувався з Юрієм Павловичем. Тренер сказав, що розраховує на мене, команді потрібен центральний захисник. На зборі треба працювати і доводити. Зараз все залежить від мене", - признався Верховцев.
 
"Перші дні адаптувався до нової команді, придивлявся до партнерів. Дня через три-чотири все стабілізувалося і розпочали тренуватися. Зараз же жодних проблем немає", - розповів про тренування в Іспанії футболіст.

Про бажання залишитися в команді: "Хотілося б підійти Динамо. Але це буде рішення тренера, від мене потрібно добре тренуватися і грати".

"Ніяких проблем, адже рівень гравців високий. Футбол тут набагато швидший, ніж в білоруському Чемпіонаті. Особисто для себе багато отримав за два тижні тренувань в Динамо. Хоча, як складеться моя подальша доля , ще не знаю ", - розповів про контрольних поєдинках Динамо.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK