Донбас-Арена буде під контролем системи автоматизованого управління будівлею

Донбас-Арена буде під контролем системи автоматизованого управління будівлею
Прес-служба Донбас-Арена

Як повідомляє прес-служба стадіону, ця технологія цілком відповідає стандартам, що висуває УЄФА до споруд категорії Еліт, до яких належатиме стадіон. 

Перш за все, система BMS дозволить забезпечити максимальну безпеку глядачів і повний моніторинг усіх інженерних систем, що знаходяться на Донбас-Арені. А, отже, дасть можливість повністю контролювати системи життєзабезпечення споруди.  

Зокрема, розумний будинок включає моніторинг і управління ліфтами, системами вентиляції, електропостачання стадіону від міських підстанцій і внутрішніх дизельних генераторів, кондиціонування й опалювання.  

За допомогою цієї технології можна щохвилини стежити за станом високовольтного устаткування, внутрішнього і зовнішнього освітлення, систем холодного і гарячого водопостачання і каналізації.

Крім того, BMS дозволяє контролювати системи безпеки і контролю доступу, охоронну сигналізацію і відеоспостереження, інженерні системи й устаткування з догляду за футбольним полем, а також системи протипожежної безпеки і багато що інше. 

Отримані за допомогою цієї технології дані оброблятимуться за допомогою декількох сотень спеціальних промислових контролерів (programmable logic controller) - комп'ютерів в особливому промисловому виконанні.  

Серцем усієї системи стане приміщення диспетчерської, куди стікатиметься інформація у вигляді так званих мнемосхем на екранах великоформатних моніторів.  

Керувати всією цією технікою й обробляти отримані дані буде спеціальна диспетчерська служба, яку найближчим часом створять на Донбас-Арені. Як завірили у прес-службі, складатиметься вона винятково з висококваліфікованих інженерів. 

Раніше повідомлялося, що по всьому стадіону Донбас-Арена будуть встановлені датчики, сигналізація і більше 300 камер відеоспостереження.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK