Надаль і Вердаско побили рекорд Беккера і Кампорезе

Надаль і Вердаско побили рекорд Беккера і Кампорезе
Reuters
Зустріч іспанців, що тривала 5 годин і 14 хвилин, сталарекордної за всю 104-літню історію . Australіan Open і породила змішані почуттяв уболівальників, що прийшли 30 січня на арену Роду Лейвера, адже драматичнийматч закінчився в другій годині ночі за місцевим часом.

Попередній рекорд був установлений ще в 1991 році, коли в 3-муколі Australіan Open легендарний німецький тенісист Борис Беккер зустрічався зіталійцем Омаром Кампорезе, 45-й ракеткою світу на той момент. Той двобій,виграний німцем з рахунком 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), 0:6, 4:6, 14:12, тривав усьогона 3 хвилини менше, ніж п'ятничне іспанське дербі - 5 годин і 11 хвилин.

Тривалість останнього матчу Надаля і Вердаско перевершиланавіть епічне протистояння того ж Рафи з Роджером Федерером у фіналі торішньогоВімблдона - 4 години 48 хвилин.

Але найбільш дивним виглядає наступний збіг: свій попереднійрекордний матч Надаль провів у фіналі римського турніру 2005 року, колиіспанець здолав аргентинця Гільєрмо Корію за 5 годин і 14 хвилин, причому ґрунтові римські корти значно повільніші австралійськогохарда.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 30 січня, Рафаель Надаль зміг вирвати перемогу у Фернандо Вердаско в надскладному п’ятисетовому матчі - 6:7(4:7), 6:4, 7:6 (7:2), 6:7 (1:7), 6:4 і тепер зустрінеться з Роджером Федерерому фіналі Australіan Open-2009.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK