Australіan Open: Серена Вільямс виграла 10-й титул Великого Шлема

Australіan Open: Серена Вільямс виграла 10-й титул Великого Шлема
АР
Серена дуже потужно почала зустріч. Уже в другому гейміамериканка змогла взяти подачу Сафіної, при цьому росіянка зробила триподвійних помилки. Потім молодша із сестер Вільямс продовжила нарощуватиперевагу. У ці хвилини у Серени виходило практично все - вона потужно подавала,добре переміщувалася по корту, на прийомі постійно створювала сильний тиск наросіянку.

У підсумку Серене вдалося ще двічі взяти подачу Сафіною ізалишити першу партію за собою - 6/0. Варто відзначити, що за першу партію, щотривала всього 22 хвилин,  Динара змоглавиграти всього вісім очок.

Другий сет матчу проти другої ракетки світу почався дляросіянки краще ніж перший.

Уже в стартовому геймі Динарі вдалося зробити брейк, правдапотім, вона знову віддала свою подачу і дозволила американці зрівняюти рахунок.У четвертому геймі Вільямс змогла вийти вперед із брейком - Динара припустиласяподвійної помилки на брейкпоінті, взагалі, уперше в матчі свою подачу Динаразмогла взяти тільки в шостому геймі - рахунок тоді став - 4/2 на користь Серени.При рахунку 5/3 на свою користь американка під нуль взяла гейм на своїй подачі івиграла другий сет, а разом з ним і матч - 6/0, 6/3. Зустріч тривала всього 58 хвилин,за які росіянка зробила 5 подвійних і 21 невимушених помилок.

Цей успіх став для Серени Вільямс 10-м у кар'єрі на турнірахВеликого Шлема і четвертим на Відкритій першості Австралії - раніше американкавигравала в 2003, 2005, 2007 роках. Залишається додати, що саме Серена Вільямсіз понеділка 2 лютого офіційно стане першою ракеткою світу.

За матеріалами gotennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK