Надаль вибачився перед Федерером

Надаль вибачився перед Федерером
АР
Після того, як Рафа підійшов до мікрофона, на трибунахпролунав свист. Взявши паузу, Надаль сказав: "Хотів би попросити вибаченняу Федерера та у глядачів, за те, що засмутив їх сьогодні. Я знаю, наскількиРоджера тут люблять. Незважаючи ні на що, я продовжую його вважати найкращимтенісистом сучасності. Будь-яка зустріч із ним - велика подія. Для мене ж великачесть одержати головний приз із рук Рода Лейвера".

Також іспанець подякував всій своїй команді: свого дядька і засумісництвом особистого тренера Тоні Надаля, тренера з фітнесу, спонсорів, організаторіві всіх, хто в ці дні відвідував турнір. "Сподіваюся, тут і далі будувиступати настільки ж вдало".

Нагадаємо, що легенда світового тенісу австралієць Род Лейвер,що 9 серпня минулого року відзначив своє 70-річчя, єдиний тенісист за ВідкритуЕру, що завоював Великий Шлема. Grand Slam виграє той тенісист, хто за один рікперемагає на всіх турнірах Великого Шлема - Australіan Open, Ролан Гарросі, Вімблдоніта US Open. Причому Левер двічі завойовував цей трофей - у 1962-му і 1969-муроках.

За матеріалами Gotennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK