Фелпс зізнався у вживанні марихуани

Фелпс зізнався у вживанні марихуани
Reuters
1 лютого англійська газета News of the World опублікувала фотографію з зображенням Фелпса зі скляною трубкою.

Спортсмен підтвердив автентичність фотографії і визнав, що на ній він палить марихуану.

Плавун заявив, що шкодує про свій вчинку, і пообіцяв своїм уболівальникам, що в майбутньому подібного ніколи не трапиться. "Мені 23 роки, і незважаючи на свої досягнення в басейні, я повів себе по-дитячому і неналежно", - сказав Фелпс.

У статті News of the World не стверджує, що спортсмен курив марихуану, але зазначає, що трубка, з якою був знятий Фелпс, використовується для вживання саме цього наркотику. Знімок був зроблений у листопаді 2008 року, коли американець відпочивав після Олімпіади-2008.

Як зазначає Associated Press, цей інцидент не загрожує Фелпсу позбавленням восьми золотих медалей, завойованих ним на Іграх-2008. Можливо, спортсмен втратить вигідні спонсорські контракти.

Майкл Фелпс є найбільш титулованим спортсменом за всю історію. На Олімпіаді-2004 в Афінах він виграв шість золотих і дві бронзові медалі, а на Олімпіаді-2008 в Пекіні - вісім золотих. На Іграх у Китаї він перевершив досягнення свого співвітчизника Марка Спітца, який на Олімпіаді-1972 у Мюнхені здобув сім нагород вищої проби.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK