Воронін: Партнери рідко мене помічають

Воронін: Партнери рідко мене помічають
АР

"У мене стався зсув хрящів, що ускладнює нормальне дихання, - поділився Андрій Воронін. - Я однозначно вирішив робити операцію. Але для цього потрібно провести додаткове обстеження, зробити ретельне УЗІ. На все це в мене зараз немає часу - гра на грі, потім виступи у збірній. Можливо, зроблю це влітку, а може, відкладу до закінчення кар'єри".  

Воронін поскаржився на неувагу з боку партнерів по команді: "На жаль, можливостей як таких не було. Мої партнери по команді чомусь рідко помічають мене, навіть коли я перебуває в хорошій позиції".  

Воронін прокоментував свої перспективи в Герті: " Поки рано про це говорити. До того ж, усіма паперовими справами займається Андрій Головаш, я намагаюся собі голову цим не забивати. Врешті-решт, у мене ще на два роки чинний контракт з Ліверпулем, і я завжди можу туди повернутися. Адже мене звідти ніхто не виганяв, я сам просився в оренду. Наразі моє основне завдання -  допомогти Герті якомога успішніше закінчити чемпіонат, а далі буде видно". 

Воронін дуже хоче закінчити нинішній чемпіонат у єврокубковій зоні: "Про це всі мріють: і керівництво клубу, і самі гравці. Але говорити про це ще рано, попереду дуже багато складних ігор. Хоча Герта і набрала за перше коло очок як ніколи раніше, але конкуренція дуже висока, таблиця щільна.  

Тому на цю тему можна буде говорити більш визначено місяця через три. Але дай Боже, щоб і далі все так вдало продовжувалося, ми старатимемося".  

Андрій Воронін сказав, що збирається грати за збірну на Кіпрі.

Відзначив форвард Герти щодо збірної України, що не потребує додаткової мотивації в матчі проти англійців: "Англія - такий суперник, проти якого не потрібно шукати якусь додаткову мотивацію. Грати проти такої команди - одне задоволення.  

До того ж, мене дійсно в Англії багато хто знає. Але з іншого боку, проти якого б суперника я не виходив грати, я завжди прагну налаштовуватися однаково. Я максималіст за вдачею, і для мене в будь-якому матчі прийнятний лише один результат - перемога. 

Раніше, керівництво Шальке спростувало чутки про перехід Вороніна до Шальке.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK