Андрій Кириленко розраховує повернутися завчасно

Андрій Кириленко розраховує повернутися завчасно
АР

"Почуваю себе відмінно. Нога помалу загоюється. Не зважаючи на те, що мені замість одного видалили два шматочки хряща - під великим під час операції виявили ще і маленький", - розповів Кириленко по телефону кореспондентові газети Спорт-Експрес. 

"Гіпс мені не накладали - тільки бинтову пов'язку. Сенсу не було - на нозі тільки маленький шрам залишився. Правда, ще кілька днів доведеться пересуватися на милицях, - сказав Андрій Кириленко. 

Відповідаючи на запитання, коли можна розпочати тренування, Андрій Кириленко сказав: "Усе залежатиме від того, як проходить відновлення. Можу сказати лише одне: навіть за найсприятливішого результату я зможу повернутися на майданчик не раніше, ніж за два з половиною - три тижні". Відзначимо, що раніше фахівці називали триваліші терміни відновлення.

Минулої п'ятниці в ході хірургічного втручання у капітана збірної Росії в правому гомілкостопі був видалений хрящ, що потрапив до суглоба. 

Проблема з гомілкостопом виникла у росіянина ще восени минулого року. На початку зими з'ясувався її характер, що був викликаний наслідком старих травм. 

За відсутності Кириленка Юта Джаз із співвідношенням перемог і поразок 27:22 займає третє місце в Північно-західному Дивізіоні та знаходиться в зоні Плей-офф Західної конференції.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK