Львів презентував фан-зони до Євро-2012

Львів презентував фан-зони до Євро-2012
Департамент Євро-2012

Родзинкою проекту є те, що до розробки фан-зон місто залучили молодь, яка і є основною частиною футбольних уболівальників, повідомили в департаменті Євро-2012. 

Також, до розробки концепції фан-зон були залучені львівські вузи.  

Загалом Чемпіонат Європи з футболу 2012 року триватиме 28 діб, у рамках Чемпіонату відбудеться 31 матч. У Львові заздалегідь планується проведення 3-х матчів з усіх 16-ти, що відбудуться в Україні. 

Згідно з прогнозами Міністерства транспорту, у Львові очікується приїзд великої кількості вболівальників із сусідніх країн (від 20 до 50 тис. фанів), враховуючи те, що до східної частини Польщі Львів розташовується набагато ближче, ніж приймаючі польські міста. Загальна кількість уболівальників може складати від 260 до 480 тис. осіб на кожну гру. Також прогнозується приїзд до Львова 25% фанів із західних областей України. 

Лише частина вболівальників матимуть можливість придбати квитки і знаходитимуться безпосередньо на матчах на стадіоні. Тому перед містом стоїть завдання організації відповідних місць для перегляду матчів.  

"Ми повинні розуміти, що фан-зони повинні працювати не тільки під час проведення матчів у Львові, але і між матчами, а також під час матчів в інших містах.  

У концепції роботи фан-зон особлива увага приділяється правилам поведінки, медичному забезпеченню і налагодженню системи безпеки, а також збереженню архітектури міста.  

Також почав роботу над проектом EUROLANG2012, основна мета якого - розробка програм для вивчення основ української та польської мови серед європейських уболівальників.  

Путівники з інформацією про країни проведення і приймаючі міста, а також буклети з фразами, що найбільш вживаються в розмовній мові, поширюватимуться серед  уболівальників у 24-х країнах Європи.  

Раніше повідомлялося, що згідно з рішенням УЄФА, проведення жеребкування відбіркової частини Євро-2012 назначене на 2010 рік.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK