Тимощук: Що вийде влітку, поживемо, побачимо

Тимощук: Що вийде влітку, поживемо, побачимо
ФК Зеніт

Капітан команди Анатолій Тимощук прокоментував наслідки трансферу Аршавіна в Арсенал: "Я думаю, догляд будь-якого ключового футболіста може негативно позначитися на грі і стані команди. Але в остаточному підсумку все залежить від тренера - кого він стане використані на цій позиції. Тому складно сказати, як все буде: у нас з'явилися нові хлопці, які повинні добре себе показати ".

У зв'язку з відходом нападника Зеніта настрій в команді, за словами Тимощука, не змінився: "Та ні, чому він повинен був зіпсуватися? - Тимощук посміхається. - Коли гравець хоче рости і рухатися далі, пробувати себе в іншому, більш сильному чемпіонаті, -- це нормальний процес ".

Півзахисник пітерців зазначив, що на нього ніяк не впливає свідомість того, що вже влітку він може покинути клуб: "Так цілком нормально, це ніяк не заважає. Я просто не зациклювався на тому, домовляться клуби між собою з приводу мене чи ні. Зараз я продовжую грати за Зеніт і буду робити все, щоб приносити користь команді. А що вийде влітку, поживемо, побачимо ".

Поки гравець Зеніта не шукає собі заміну: "Так рано поки про це говорити. Давайте дочекаємося літа".

Нагадаємо, що вчора, 3 лютого, пітерський Зеніт в офіційному прес-релізі спростував інформацію про те, що півзахисник Анатолій Тимощук влітку перейде у Баварію.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK