Українець став генсеком Міжнародної федерації фехтування

Українець став генсеком Міжнародної федерації фехтування
АР

Уперше в історії світового фехтування українець займає таку високу посаду в Міжнародній федерації фехтування.

До того ж, таких високих призначень не удостоювалися не тільки представники України, а і представники всього колишнього СРСР. 

"Генеральний секретар скрізь є офіційним представником президента федерації, в даному випадку Алішера Усманова. Більше того, саме генеральний секретар стежить за виконанням передвиборної програми пана Президента", - сказав Максим Парамонов.

Новий генсек розповів, що у зв'язку зі своєю зайнятістю, його офіс буде знаходиться в Києві: "Не приховую, мені пропонували переїзд до Лозанни, де зараз знаходиться і знаходитиметься надалі штаб квартира FIE, проте я відмовився і наполіг на відкритті офісу в Києві”. 

Максим Парамонов заявив, що збирається і надалі розвивати фехтування в Україні: "Це - справа всього мого життя і її я ніколи не покину. Хочу сказати навіть більше: однією з причин моєї відмови від Лозанни було саме те, що розвивати українське фехтування зручніше все-таки з Києва". 

Раніше повідомлялося, що на турнірі серії Гран-прі з фехтування на шпагах в італійському місті Леньяно Максим Хворост завоював срібну нагороду.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK