Котельник: На кожного суперника налаштовуюся однаково

Котельник: На кожного суперника налаштовуюся однаково
boxing.de

"На кожного суперника, нехай це нокаутер або боксер, що покладають надію на техніку, я налаштовуюся однаково, - сказав Котельник в інтерв'ю Sportbox.ru. - Виходячи на ринг, я завжди намагаюся показати бокс світового рівня, а для цього потрібні максимальні навантаження на тренуваннях і максимально високий настрій ".

Говорячи про майбутнє суперника, українець зазначив: "Майдана перспективний боксер з хорошим ударом. Хоча я все ж таки віддаю перевагу думати про свої сильні сторони, а не про його. Тим більше, головна небезпека в будь-якому поєдинку одна й та ж: можна пропустити всього лише один точний удар, і тоді вся підготовка піде нанівець".

Майдану перспективний боксер з хорошим ударом. Хоча я все ж таки віддаю перевагу думати про свої сильні сторони, а не про його
"Ну що ж, і вийдемо на ринг, а там розберемося, нехай доведе, що дійсно непереможний. З моєї сторони мова про недооцінку суперника, звісно, не йде: офіційний претендент, як-не-як, а навіть просто боксувати за титул далеко не кожному дано", - заявив Андрій Котельник.

Бій Котельник - Майдана відбудеться 7 лютого в Німеччині. На кону пояс Чемпіона світу за версією WBA в першій напівсередній вазі, який належить українському боксеру.

Також в рамках цього шоу відбудеться офіційне повернення на ринг Руслана Чагаєва, власника чемпіонського пояса WBA в суперважкій вазі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK