Тренер Котельника чекає на важкий бій

Тренер Котельника чекає на важкий бій
boxing.de

"Думаю, що перед нами стоїть непросте завдання. Однак мені відомо і те, що чим складніше завдання, тим інтенсивніше Андрій шукує внутрішні резерви. Він дуже цілеспрямований спортсмен, багато років працював над завоюванням чемпіонського титулу", - вважає тренер українця.

Міхаель Тімм розповів, якими перевагами володіє його підопічний. "Виходячи з того, як Андрій пройшов тренувальний процес, на ринзі проти Майдани він проявить себе з найкращої сторони, - сказав Тімм.
- Незаперечна перевага Андрія - багатий досвід 12-раундових поєдинків. Тому у нього більше шансів пройти всю дистанцію".

"Андрій також швидший за свого суперника. Однак ми не знаємо, наскільки хороший Майдану зараз, в якій він формі. Його недолік полягає в браку досвіду 12-раундових поєдинків", - зазначив Тімм.

"Головне, щоб Андрій пропускав якомога менше ударів. У Майдани дуже важка рука для напівсередньої ваги. Однак у цій ваговій категорії вирішальним може стати швидше досвід 12-раундових боїв", - розповів тренер українського боксера.

Бій Котельник - Майдану відбудеться 7 лютого в Німеччині. На кону пояс Чемпіона світу за версією WBA в першій напівсередній вазі, який належить українському боксеру.

Також в рамках цього шоу відбудеться офіційне повернення на ринг Руслана Чагаєва, власника чемпіонського пояса WBA в суперважкій вазі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK