Воронін: Тимощук божевільний в хорошому сенсі слова

Воронін: Тимощук божевільний в хорошому сенсі слова
Аліна Абдуллаєва, uaSport.net
"Ми разом виступаємо за збірну з 16 років. Я провів за національну команду 56 матчів, і Тимощук у всіх цих зустрічах був на полі. Ми разом грали на Чемпіонаті світу в Німеччині. До речі, на зборах вже сім років живемо в одній кімнаті, -- повідав 29-річний форвард берлінського клубу.

Капітан Зеніта влітку повинен стати гравцем Баварії. Воронін вважає, що Тимощук буде цінним придбанням для чемпіонів Німеччини:
"Він божевільний в хорошому сенсі цього слова. Толя не вміє програвати. На тренуваннях він завжди йде до кінця в єдиноборствах, - сказав нападник берлінців. - Єдиноборства - це взагалі його сильна сторона. Він рідко їх програє. У збірній Тимощук орієнтований на оборону, так як в України і так багато сильних гравців у нападі. Але не факт, що в Баварії його будуть використовувати так само. Адже у Анатолія відмінний удар з правої ноги. Крім того, він справжній професіонал і веселун".

"Також відзначив би його витривалість, - продовжив Воронін. - Він пересувається по полю більше за інших. До речі, Толя починав грати у нападі. Але у нього це не дуже добре виходило. В Шахтарі Тимощука зробили опорним хавбеком. Це було вдалим рішенням. Ще один цікавий момент - ми ніколи не грали один проти одного. У наступному сезоні, можливо, усунемо цей пробіл.

Раніше, керівництво Шальке спростувало чутки про перехід Вороніна в Шальке.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK