Борис Ігнатьєв: Динамо асоціюється з максимальними завданнями

Борис Ігнатьєв: Динамо асоціюється з максимальними завданнями
ФК Динамо

"Будь-яка людина, отримавши навіть найпринаднішу пропозицію стосовно працевлаштування, намагається все зважити і передбачити, як складеться його доля. Звичайно, я аналізував свої функції в Динамо, становище і перспективи клубу. У результаті аргументи на користь Києва виявилися вагомішими. Найважливіше, що пропозиція попрацювати разом була зроблена Юрієм Сьоміним. Динамо ж для мене все життя асоціювалося з максимальними завданнями. Тому після нетривалих роздумів погодився", - сказав Борис Петрович. 

"Говорити про сьогоднішню роботу непросто. Йде процес адаптації: помалу пізнаю кожного футболіста, його сильні та слабкі боки. Бачу, що і хлопці придивляються до мене. Але я не вперше переходжу з команди до команди і знаю, наскільки складно і деколи хворобливо проходять перші місяці. Можу сказати, що тут я почуваюся впевнено. Позитивні емоції і комфортний внутрішній стан дають підстави вважати, що в роботі у нас все складеться добре", - заявив Ігнатьєв.  

"Я не один рік працював разом із Юрієм Павловичем і добре вивчив його методику. У Сьоміна збудовані рівні стосунки з гравцями, помічниками, обслуговуючим персоналом. У таких умовах новачкам адаптуватися набагато простіше. Можу це сказати і про себе", - зазначив тренер Динамо.  

"У Динамо зараз зібрані футболісти, яких Бог або мама з татом наділили всім, від чого можна відштовхуватися, йдучи вгору. Тепер їм потрібно дати методичний початок і доброзичливу обстановку, поступово виводячи на передові позиції. Життя складається таким чином, що когось із них ми можемо втратити для футболу. Тисячі разів стикався з цим у своїй роботі, і нікуди від цього не подітися. Але ми зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб талановиті хлопці себе реалізували. Якщо вийде це зробити, селекціонерам динамівців не доведеться їздити в дальні країни", - сказав Ігнатьєв. 

"Із молодих динамівців Ярмоленко, Кравець, Зозуля, Морозюк ближчі за всіх до основи. Хороший Сахневич. Про таких люблю говорити - гравець із начинкою. У нього добра техніка, висока виконавська майстерність. Є немало хлопців, які багато і швидко бігають, але не мають якостей, властивих Сахневичу. Зараз йому потрібно працювати над тактикою. Цей пропуск заважає футболістові вирішувати великі командні завдання. Поступово дізнаюся про сильні та слабкі боки решти динамівців", - зауважив Борис Петрович. 

Нагадаємо, що російський фахівець Борис Ігнатьєв був призначений помічником головного тренера київського Динамо Юрія Сьоміна.

За матеріалами Команда


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK