Збірну України одягатиме adidas

Збірну України одягатиме adidas
ФФУ

До кінця 2016 року adіdas буде офіційним постачальником спортивного екіпірування для всіх футбольних збірних України, повідомляє ФФУ.  

"Наша Команда кращих брендів сьогодні посилилася дуже авторитетним ім'ям. Український футбол виходить на новий етап співпраці з одним із найбільших виробників на ринку спортивної продукції - компанією adіdas. Давній і вірний партнер ФІФА, один із безперечних лідерів у своїй галузі, Adіdas популярний і серед футболістів, і в колах" уболівальників, - зазначив Григорій Суркіс.  

"ФФУ і adіdas гідні один одного. Довгостроковий контракт, який ми підписуємо, дозволить не тільки екіпірувати всі збірні команди нашої країни за найбільш сучасними вимірами, але і сприяти подальшій пропаганді футболу в Україні. Маючи такого надійного стратегічного партнера, ми можемо сміливо заглядати в майбутнє", - заявив президент ФФУ.  

"Ми вже багато чого досягли на українському ринку і ставимо ще більш амбітні цілі. Партнерство з Федерацією футболу України дозволить нам зміцнити позиції і підтвердити лідерські амбіції adіdas. Ми пишаємося співпрацею з ФФУ і можливістю зробити свій внесок у розвиток українського футболу, зокрема, дитячо-юнацького. Цей контракт спрямований у майбутнє", - сказав глава ради директорів adіdas Group Герберт Хайнер. 

Після підписання угоди про співпрацю учасникам прес-конференції продемонстрували нову ігрову форму збірної України. Вперше українська команда протестує її 10 лютого, в матчі кіпрського турніру зі збірною Словаччини.  

Нагадаємо, що національна збірна України з футболу в рамках підготовки до матчів відбіркового циклу ЧС-2010, які пройдуть весною 2009 року, проведе два товариські поєдинки на Кіпрі.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK