Трилітрова банка із соусом з McDonald's 1992 року випуску продана за $10 тис

Металева трилітрова банка з соусом барбекю, випущеним мережею ресторанів швидкого харчування Макдональдс 20 років тому, куплена на торгах аукціонного дому eBay за 9 тисяч 995 доларів, повідомляє газета Чикаго триб'юн.
Трилітрова банка із соусом з McDonald's 1992 року випуску продана за $10 тис
Reuters

Банка збереглася з обмеженоїпартії, випущеної компанією Макдоналдс до значного розміру бутерброду, який вті роки отримав ім'я Майкла Джордана - баскетболіста НБА з клубу Чикаго Буллз.

Спортсмен перебував у зенітіслави, три роки поспіль в 1991-1993 роках утримуючи титул чемпіона НБА, а на Олімпіаді1992 року отримавши у складі збірної США олімпійське золото. Тоді рестораниМакдоналдс продавали бургер McJordan з улюбленими компонентами невередливого вїжі спортсмена, котрий виріс у Брукліні - копчений бекон, сир, солоний огірок,цибуля, гірчиця і неодмінно соус барбекю зверху.

В інших містах ця страва булабільш відома як Біг (великий) 33 за номером на майці баскетболіста.

Співпраця Джордана з Макдоналдсбула досить короткочасною, хоча і не була унікальним рекламним досвідом укар'єрі спортсмена. У 1984 році, наприклад, Джордан уклав контракт з фірмоюNike, яка спеціально для нього розробила кросівки Air Jordans. Проект бувнастільки успішним, що згодом Air Jordans стали самостійним брендом.

Засновники торгів стверджують,що, можливо, нерозкрита і неушкоджена банку з соусом двадцятирічної витримки,придбана анонімним покупцем, єдина у своєму роді на землі.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK