Шведську кондитерську компанію звинуватили в расизмі

Шведську кондитерську компанію звинуватили в расизмі
www.euromag.ru

Історія почалася з того, що журналіст ПатрікЛюндберг опублікував у газеті HD матеріал, у якому називає упаковку цукерокKinapuffar расистською. Автор стверджував, що жарти над азіатами є такою формоюрасизму, яка залишається непоміченою. "Розтягує очі пальцями і говорите lзамість r, і аудиторія вже сміється до сліз", - написав журналіст.

У свою чергу скандинавський кондитерськийгігант Fazer заявив, що компанія змінить дизайн упаковки. Kinapuffar (дослівно- Китайські шипучки) - це вкриті шоколадом цукерки, що випускаються в упаковці,на якій у карикатурному вигляді зображений китаєць. "Ми відгукнулися на цезауваження і вирішили змінити упаковку", - заявила представник Fazer СофіяЛільєфорс-Едланд.

Сам Люндберг не зв'язувався із представникамикомпанії, про існування публікації у шведську компанію повідомив один ізчитачів газети.

Нагадаємо, що минулого року батьки школярів ізбританського графства Ланкашир домоглися від влади обіцянки відновити стать Пряниковогочоловічка - традиційного печива, яке віднедавна з міркувань політкоректностістали іменувати Пряниковою особою.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK