У Японії з'явився музей локшини швидкого приготування

У Японії з'явився музей локшини швидкого приготування
АР

Ініціаторами відкриття музею виступилиспівробітники компанії Nissin Foods, яка займається виробництвом страв швидкогоприготування. Заснування музею приурочено до 40-річчя від дня виготовленняфірмою першої упаковки локшини.

Музей був відкритий минулої суботи, на йоговідкриття прийшло близько 500 чоловік.

Серед гостей заходу виявився навіть колишнійпрем'єр-міністр Японії Дзюн'їтіро Коїдзумі.

Як розповіли автори проекту, музей локшини, восновному, орієнтований на дітей та на представників ринку продуктів швидкогоприготування. У виставковому залі можна не лише побачити процес приготуваннямакаронних виробів, але й взяти участь у цьому дійстві.

Так, відвідувачам надана можливість заміситилегке тісто, розкачати його, нарізати на локшину, а потім пропустити черезсушильний апарат. Отриману локшину можна запакувати у пластикову ємність, уяких зазвичай вона і продається.

Крім власне японської локшини швидкогоприготування в музеї також можна побачити макаронні вироби з інших країн світу.

Локшина швидкого приготування є популярнимпродуктом не лише в Японії, а й далеко за її межами. Щорічно у світі продаєтьсякілька десятків мільярдів упаковок цього напівфабрикату. У пачки локшинафасується у висушеному вигляді, і щоб зробити її придатною до вживання,потрібно просто налити в упаковку окропу і додати спеції, що додаються дострави, сушені овочі, м'ясо або гриби.

Нагадаємо, що наприкінці квітня повідомлялосяпро американську родину Шмідт зі штату Кентуккі, яка від початку 1970-х роківзбирала різні атрибути, пов'язані з кока-колою. Всього у їхній колекції булоблизько 30 тисяч найменувань.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK