Mozilla підтримала європейський позов проти Microsoft

Mozilla підтримала європейський позов проти Microsoft
itpro.nikkeibp.co.jp

Виконавчий директор Mozilla Corp Мітчелл Бейкер заявила, що не сумнівається в тому, що попереднє рішення Брюсселя відносно Microsoft було вірним.

Раніше європейський антимонопольний контроль видав попередній висновок, згідно з яким Microsoft намагається порушити умови конкуренції між браузерами, позбавляючи споживачів процедури вибору рішення.

У своєму блозі Бейкер пише, що вона особисто і від імені Mozilla підтримує дії Європейської комісії, а також, що вона має намір самим ретельним чином стежити за розвитком антимонопольної справи відносно Microsoft.

До того ж, представники Єврокомісії повідомили, що при веденні антимонопольного розслідування вони хотіли б підключити декілька представників, які займаються аналогічними розробками.

За словами експертів, втручання у хід справи компанії Mozilla може виявитися дуже важливим для розслідування, так як саме Mozilla Firefox є головним конкурентом Internet Explorer. Реакцію Mozilla вже прокоментували і в норвезькій Opera: представники компанії назвали коментарі Бейкер своєчасними і добре сформульованими.

Нагадаємо, 26 січня 2009 року корпорація Microsoft випустила реліз-кандидат-версію інтернет-браузера Internet Explorer 8.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK