Новини від Корреспондент.net стали доступними абонентам Київстар

Новини від Корреспондент.net стали доступними абонентам Київстар
korrespondent.net

Знайти актуальні новини України та світу можна, зайшовши на сайт wap.starport.com.ua зі свого телефону у розділі Новини.

Користувач сервісу знайде інформацію на свій смак у 30 рубриках різної тематики. Крім того, Київстар забезпечує зручний перегляд найважливіших новин, гарантований рубрикою Головне за день.

Керівник департаменту послуг мультимедіа Київстар Сергій Лещенко заявив, що на порталі СтарПорт зібрано усі сервіси, необхідні мобільній людині протягом дня.

"Співробітництво Київстару та Кореспондент.net є стратегічно важливим, оскільки таким чином ми пропонуємо абонентам найбільш цікаві та актуальні новини", - заявив Лещенко.

У свою чергу головний редактор Корреспондент.net Юлія Мак-Гаффі заявила, що відтепер користувачі Київстару будуть мати швидкий і простий доступ до новин Корреспондент.net зі своїх мобільних телефонів.

"Таким чином вони зможуть бути у курсі найбільш важливих та цікавих подій, які відбуваються в Україні та світі. Ми також сподіваємося, що наш спільний проект із Київстаром розширить нашу читацьку аудиторію", - наголосила Мак-Гаффі.

Плата за WAP-трафік при користуванні WAP-версією порталу СтарПорт відповідає умовам тарифного плану, на якому обслуговують абонента, - повідомили у Київстарі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK