У 12-річної швейцарки зафіксовано гідраденіт через гру на кишеньковій приставці

У 12-річної швейцарки зафіксовано гідраденіт через гру на кишеньковій приставці
blogs.theage.com.au

Про це пише The Times з посиланням на British Journal of Dermatology.

Лікарі з лікарні Женевського університету підозрюють, що тривале і повторне вчинення одних і тих самих механічних дій викликало порушення. Більш того, як повідомляється, через десять днів після того, як дівчинка перестала грати, вона повністю одужала.

У статті, що з'явилася в британському медичному журналі, один з учасників дослідження, проведеного Бехрузом Казрае, написав: "Остаточний діагноз нашого пацієнта був ідіопатичний екзокринний гідраденіт долонь, однак ми пропонуємо назвати його долоневим гідраденітом PlayStation".

У публікації лікарі також радять завзятим гравцям робити невеликі перерви, щоб давати можливість своїм рукам і пальцях трохи відпочити.

Втім, до цього спочатку закликають і виробники іграшки, які стверджують, що помилково вважати причиною захворювання приставку, коли до негативних наслідків призводить тільки надмірне захоплення.

Офіційний представник компанії Sony Computer Entertainment Europe Ltd, який продав мільйони подібних приставок з 1995 року, заявив: "Як і у випадку з будь-яким іншим проведенням дозвілля, можливі наслідки, якщо не слідувати здоровому глузду, до рекомендацій лікарів і інструкцій, які додаються до приставок".

Відзначимо, ще в 2006 році американські вчені встановили, що, всупереч поширеній омані, патологічна пристрасть до ігор не є хронічним захворюванням - ігромани часто позбуваються від своєї залежності без жодного лікування.

За матеріалами The Times (переклад ИноПресса)


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK