У Німеччині випробовується новий засіб для підвищення потенції, що затьмарить віагру

У Німеччині випробовується новий засіб для підвищення потенції, що затьмарить віагру
onlineviagrabuy.com

Передбачається, що ефект препарату буде перевершувати дію віагри, пише DW-world.de.

Як розповів представник клініки Олаф Шредер, новий засіб називається плантаграр. В експерименті беруть участь 50 чоловіків. Після прийому нового препарату вони відчувають більший сексуальний потяг і отримують більше задоволення від занять сексом.

Крім того, Шредер зазначив, що у чоловіків, які беруть участь в експерименті, статевий потяг навіть вище, ніж у контрольної групи, яка приймає віагру.

Серед основних компонентів чудо-препарату - поширена в Східній Європі рослина якірці сланкі (Tribulus terrestris), яка надає приблизно таку ж дію, як і так званий перуанський женьшень маку, що підвищує, за словами Шредера, "пов’язуваність" тестостерону.

Крім того, до складу входять препарати: полікосанол, спиртовий екстракт з воску цукрового очерету, і рису, а також амінокислота L-ангінін, яку отримують з арахісу. Ці компоненти використовуються для зниження жирів крові і розширення судин. Виноградний екстракт укріплює імунну систему і кровообіг.

Берлінський дослідники поки не виявили серйозних побічних ефектів нового препарату.

Очікується, що новий засіб, який повинен з'явитися в продажі навесні 2010 року, буде позбавлено побічних ефектів свого знаменитого конкурента. Призначений він, так само як і віагра, тільки для чоловіків.

Між тим, італійські дослідники одержали нову речовину на основі лікарської рослини горянки короткорожкової, що володіє такими ж властивостями як віагра, проте не викликає при цьому побічних ефектів. Адже один з компонентів віагри може викликати проблеми з серцем і зором.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK