Microsoft офіційно випустила Internet Explorer 8

Microsoft офіційно випустила Internet Explorer 8
viennaos.net
"Користувачі чітко сказали нам, що саме вони хочуть бачити у браузері - безпеку, швидкість та простоту у використанні. Ми зробили Internet Explorer 8 браузером, який дозволяє людям швидко отримати необхідну для них інформацію. Він надає таку ступінь захисту, яка не під силу жодному іншому браузеру", - заявив генеральний директор корпорації Microsoft Стів Балмер.

Засоби захисту Internet Explorer 8 дають користувачам можливість чітко контролювати, які сайти і у якому розмірі можуть відслідковувати їхню активність в Інтернеті, що забезпечує збереження особистих даних та безпеку комп'ютера.

У режимі "приватної фільтрації" (InPrivate Filtering) користувач отримує повідомлення, коли який-небудь сайт намагається зібрати інформацію про його активність в Інтернеті. Крім того, користувач може сам обрати, які сайти блокувати, а які ні.

А якщо користувач переглядає сторінку у режимі "приватного перегляду" (InPrivate Browsing), то браузер не зберігає на комп'ютер тимчасові Інтернет-файли та сookie-файли, а історія відвідувань автоматично видаляється після закриття поточного сеансу.

Відповідно до висновків компанії NSS Labs, цей браузер блокує у два-чотири рази більше шкідливих сайтів, ніж інші браузери.

Крім того, у Internet Explorer 8 застосовано цілий ряд інноваційних технологій, які спрощують щоденні завдання при роботі у Інтернеті та дозволяють не витрачати часу на повторювані рутинні дії.

Технологія веб-фрагментів (Web Slices) надає можливість легко зібрати в одному місці усю інформацію, за оновленням якої людина регулярно стежить - електронну пошту, курси валют, результати спортивних змагань, погоду та багато чого іншого. Тепер для отримання свіжої інформації не потрібно заходити на кожен із сайтів. В українському сегменті Інтернет цю технологію уже застосовують до транслювання стрічок новин окремих сайтів.

Уводячи пошуковій запит у Поле миттєвого пошуку в Internet Explorer 8, користувач автоматично отримує набір можливих варіантів. Ця функціональність базується на певній кількості пошукових систем, таких як Windows Live, Yahoo!, YouTube, Wikipedia та EBay. Сюди ж потраплятимуть варіанти із папки "Вибране" та "Журнал".

"Фахівці Microsoft проаналізували відгуки десятків мільйонів користувачів тестової версії Internet Explorer 8. У результаті, наші фахівці створили безпечний, швидкий та зручний браузер, оптимально пристосований до виконання основних завдань користувача. Наприклад, щоб поділитися посиланням у популярній соціальній мережі Facebook, раніше користувачеві необхідно було зробити 11 натисків клавіш, а завдяки акселератору в Internet Explorer 8, для цього достатньо трьох клацань. Ми раді зазначити, що українські веб-розробники активно освоюють нові можливості нашого браузера", - говорить Юрій Педерій, менеджер з продукту "Майкрософт Україна".

Отримати більш детальну інформацію про новий браузер, а також завантажити Internet Explorer 8 можна на сайті www.microsoft.com/ie8. Із 19 березня новий браузер доступний для завантаження на 25 мовах. Українську версію очікують у квітні цього року.

Нагадаємо, бета-версію нової операційної системи Windows 7 компанія Microsoft презентувала публіці на виставці CES-2009, що проходила із 8 до 11 січня у Лас-Вегасі.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK