Британки надають перевагу народженню дитини перед заміжжям - експерти

Британки надають перевагу народженню дитини перед заміжжям - експерти
rojaem.ru
Набагато більше британських жінок порівняно із 1970-ми роками воліють народжувати, ніж виходити заміж. Згідно зі статистикою, така тенденція охопила майже третину британок у віці до 30 років. Лише 24% жінок цього віку вступили у шлюб. Близько чотирьох десятиліть тому у шлюбі перебувало три чверті жінок, молодших за 25-річний вік, - зазначили в управлінні.

Удвічі - із 6% до 12% - за той самий період у Британії збільшилася кількість дорослих, що живуть на самоті, що зумовлено багатьма факторами: насамперед смертністю, розлученнями та вступом у шлюб в більш пізньому віці. Крім того, число традиційних сімей - із двома батьками та двома дітьми - впало із 52% до 36%. А число одружених пар стало найнижчим від часів 1895 року: на сьогоднішній день їх нараховують 237 тисяч.

Більше 1,66 мільйона британських дітей народжені парами, які не поєднані шлюбними узами. Десять років тому число таких дітей не перевищувало мільйона.

"Характер сімейного життя рішуче змінився за останні три десятиліття. Традиційна родина із двома батьками, які перебувають у шлюбі, та 2-4 дітьми стає музейною рідкістю. Саме зараз пари, які не перебувають у шлюбі, є, як ніколи раніше, характерними для суспільства", - прокоментував ситуацію провідний британський експерт Річард Вулфсон.

Згідно із даними інших досліджень, британці стають нацією, яка довше дістається до роботи, частіше проводить відпустки за кордоном та наповнює будинки електроприладами.

Нагадаємо, раніше у міністерстві охорони здоров'я Японії повідомили, що дві третини японських подружніх пар не займаються сексом, в основному, через втому після роботи.

За матеріалами АМИ-ТАСС
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK