Apple вилучив з продажу садистську гру для iPhone Потряси дитину

Apple вилучив з продажу садистську гру для iPhone Потряси дитину
youtube.com/user/parislemon

Через кілька годин після надходження гри у продаж на веб-сайти, де пропонувалася гра, поступили обурені відгуки інтернет-користувачів і правозахисних організацій, незадоволених грою садистського напряму. Під їхнім тиском Apple відкликала гру з продажу.

Пояснення до гри говорить: "У літаку, в автобусі, у театрі - діти всюди, де ви не хочете їх бачити! Вони завжди відволікають вас від підготовки презентації на роботі своїм постійним плачем. Поки не з'явилася гра Потряси дитину, ви нічого не могли з цим вдіяти. Перевірте, як довго ви можете витримати його або її крики, поки вам не доведеться знайти засіб утихомиритиь дитину. Користувач може трясти телефон, і на екрані з'явиться дитина з перекреслені очима", - йдеться в анотації до гри.

Розробник програми - компанія Sikolosoft, яка є автором й інших ігор для iPhone. До опису нашумілої гри був доданий рядок: "Ніколи, ніколи не трясіть дітей".

Нагадаємо, у лютому компанія Mike DG випустила найдорожчий і найнепотрібніший додаток для iPhone I am richer - додаток за 200 доларів має єдину функцію: демонструвати на дисплеї кристал на знак того, що він було купленим.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK