У США щорічно 7 млн. дітей стають жертвами меблів - дослідження

У США щорічно 7 млн. дітей стають жертвами меблів - дослідження
rosmebel.com

Про це свідчать дані Дослідницького Інституту Загальнонаціонального Дитячого госпіталю.

Згідно із дослідженням, більшість жертв меблів - діти віком до 7-ми років. Однак, американські фахівці дослідили, що дітям різного віку загрожують різні предмети меблів: так, маленькі діти (0-7 років) найчастіше отримували травми після падіння на них телевізорів, на дітей 10-17-ти років найчастіше падали столи, шафи або книжкові полиці. Причому, у дітей найчастіше травмується голова, а у підлітків - ноги.

Як зазначають ЗМІ, у США подібні дослідження проводяться постійно. Зокрема, у 2004 році Рада Безпеки Дому опублікувала доповідь про травми, які жителі США отримують в домашніх умовах. За даними доповіді, щорічно гинуть вдома (у результаті падінь, отруєнь, пожеж та ін) близько 20 тисяч американців, 7 мільйонів отримують серйозні травми і каліцтва. А загальний річний збиток досягає $ 387 мільярдів.

Організація SAFE KIDS також проводить подібні дослідження і періодично публікує несподівані дані, наприклад: випадкові травми є головною причиною смерті дітей у віці до 14-ти років. У 2007 році в США від таких травм загинуло більше 5,5 тисяч дітей. Ще близько 4,5 мільйона дітей отримали серйозні пошкодження і довгий час лікувалися.

Нагадаємо, як повідомлялося в січні, згідно із даними Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України, у віковій групі від 40 до 49 років чоловіки помирають у 3,5 рази частіше, ніж жінки. Серед основних причин, що заганяють українських чоловіків у могилу передчасно - зловживання алкоголем, а також травми і нещасні випадки.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK