Довжина пальців зумовлює успіх на біржі

Довжина пальців зумовлює успіх на біржі
yoga.ru

Учені давно встановили, що високий рівень тестостерону, який можна визначити по довжині пальців, може викликати підвищену агресію і сприятиме швидкому ухваленню рішень.

Фахівці національної Академії наук вважають, що розміри пальців, що формуються у плоду в утробі матері, залежать від рівня тестостерону в матці в період виношування.

Дослідник Джон Коутс минулого року повідомив, що високий рівень тестостерону, судячи за результатами його експериментів, сприяє короткостроковим успіхам у фінансовій діяльності.

Розміри пальців, що формуються у плоду в утробі матері, залежать від рівня тестостерону в матці в період виношування. Високий рівень тестостерону сприяє успіхам у фінансовій діяльності

Група вчених, яку він очолював, виявила, що трейдери, у яких вранці відзначався найбільш високий рівень тестостерону в крові, частіше за інших приносили найбільший прибуток.

Дослідники роблять свої висновки на основі вивчення роботи 44 трейдерів лондонського Сіті. Деякі з них заробляли більше 4 млн. фунтів (близько 5,83 млн. доларів) на рік.

Протягом 20 місяців трейдери з більш довгим безіменних пальцем по відношенню до вказівному заробили в 11 разів більше грошей, ніж ті, у кого, навпаки, безіменний палець набагато коротший, ніж вказівний.

Цей "біологічний" чинник має настільки ж важливе вплив, як і роки роботи на фінансовому ринку.

Відомо, що найбільш досвідчені трейдери заробляють приблизно в 9 разів більше, ніж новачки.

Але навіть серед найбільш досвідчених трейдерів володарі довгого безіменного пальця щорічно заробляли значно більше - близько 838 тисяч фунтів при середніх 154 тисячах.

Нагадаємо, американські вчені разом зі своїми канадськими колегами провели дослідження і з'ясували, що співвідношення довжини вказівного та безіменного пальця може розповісти про ступінь схильності до спорту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK