На Буковині 43-річна жінка народила шістнадцяту дитину

На Буковині 43-річна жінка народила шістнадцяту дитину
wikimedia.org

Як повідомили в Чернівецькій облдержадміністрації, в сім'ї Малиш вже виховуються дев'ять синів та шість доньок. Усі попередні пологи проходили вдома. Цього разу Марія вперше звернулася до лікарів через ускладнення вагітності.

За словами акушер-гінеколога другого пологового відділення Ольги Прядко, мати і дитина почувають себе добре. Породілля і немовля перебувають на повному утриманні лікарні, повністю забезпечені необхідними медикаментами, знаходяться в палаті із поліпшеними умовами. Сьогодні їх випишуть додому.

Привітати породілю і новонароджену Родіку в пологовий будинок прийшли голова ОДА Володимир Куліш та начальник Головного управління охорони здоров'я ОДА Ігор Шкробанець. Чиновники подарували маленькій Родіці набір для немовляти, а її родині пообіцяли новий будинок. Куліш пообіцяв, що його будівництво розпочнеться навесні.

Він зазначив, що в 2008 році в області на виконання програми Зігрій любов'ю дитину 27 багатодітних сімей, де виховується 10 і більше дітей, отримали житло - нове або із поліпшеними умовами.

Нагадаємо, вчора в Ялті 38-річна Галина Бондарчук, встановивши місцевий рекорд, народила дівчинку із богатирською вагою - 5 кг 550 гр. Зріст дитини становить 59 см, а окружність голови - 39 см. Як повідомили в Ялтинській мерії, лікарі-акушери впевнені, що "дівчинка не тільки найважча новонароджена в історії Ялти, а й у Криму".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK