Нові відкриття NASA можуть перевернути уявлення про Всесвіт

Нові відкриття NASA можуть перевернути уявлення про Всесвіт
radikal.ru

Як повідомляють вчені NASA, у них з'явився шанс не тільки довести унікальність Землі у Всесвіті, але і підтвердити існування Бога.

Усталені уявлення про народження Всесвіту з Великого Вибуху поставлені під сумнів дослідницькою групою центру космічних польотів NASA імені Годдарда: аеростатний радіометр Arcade виявив аномально потужний шумовий спектр реліктового випромінювання, пронизуючого Всесвіт.

Замість того, щоб розташовуватися неупорядковано, як це і має бути після Великого Вибуху, області випромінювання, холодні і теплі, вибудувані у певній послідовності, яку космолог Жоао Магейжу назвав Віссю Зла.

Амплітуда шуму в шість разів перевершує сукупний сигнал усіх можливих радіоджерел у Всесвіті, що припадають на охоплювану антеною детектора область.

Як повідомляється, друге відкриття, ще більш просте, дивним чином доповнює питання про Великий Вибух.

У рамках проекту Galaxy Zoo з'ясувалося, що частка спіральних галактик, видимих з Землі як закручених за годинниковою стрілкою, не відповідає частці закручених у протилежну сторону. Насправді, подібних галактик має бути порівно, що обумовлено позицією спостерігача.

Так, наприклад, у північній півкулі вода йде у водостік за годинниковою стрілкою, а в південному - проти годинникової. Те ж, по ідеї, повинно відбуватися і у спіральних галактиках, що розглядаються.

У ході вивчення орієнтації 1660 спіральних галактик з'ясувалося, зокрема, що їхні осі орієнтовані переважно у напрямку Осі Зла, що зовсім не вкладається у рамки сучасних космологічних модель.

Друге відкриття може свідчити про те, що Земля розташована у Всесвіті унікальним, заздалегідь обумовленим чином, що і дає нам можливість бачити те, чого в Космосі бути не повинно.

Нагадаємо, 16 січня повідомлялося про те, що вперше отримані приладові дані про те, що на Червоній планеті можуть існувати бактерії, - можливо, під поверхнею, де вони захищені від холоду та жорсткого ультрафіолетового випромінювання.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK