Всупереч бурхливому розвитку інтернету, американці все ще воліють спілкуватися телефоном

Всупереч бурхливому розвитку інтернету, американці все ще воліють спілкуватися телефоном
conferencing.tc

44% опитаних заявили, що найчастіше спілкуються з іншими людьми за допомогою телефону, 31% віддають перевагу особистому спілкуванню, 17% - повідомляють електронною поштою, SMS і т.п., 5% - спілкуються за допомогою соціальних мереж в інтернеті.

Цікаво, що спосіб спілкування залежить від статі (жінки роблять ставку на телефон, а чоловіки набагато більше часу приділяють розмовам з друзями вживу) і віку (молодь воліє електронну листування, в свою чергу, соціальні мережі рекордно популярні серед людей у віці 30-39-ти років).

44% американців повідомили, що заходять в інтернет щодня або майже щодня - 25% користуються можливостями Всесвітньої мережі рідко або ніколи. З очевидних причин, інтернет найменш популярний серед людей похилого віку.

Відзначимо, президент США Барак Обама при вступі на посаду, незважаючи на вмовляння особистої охорони, відмовився розлучитися зі своїм стільниковим телефоном. Використовуючи звичний засіб зв'язку, президент знай спілкується в онлайні з друзями та відправляє електронні листи.

За матеріалами  WashProfile


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK