ЗМІ: Літак з Анталії викрав громадянин Узбекистану

ЗМІ: Літак з Анталії викрав громадянин Узбекистану
infoavia.ru

Як повідомляє турецька газета Hurrіyet, про це повідомив глава авіакомпанії Темель Котиль. Раніше турецька авіавлада звинувачували в інциденті нетверезого росіянина.

У цей час літак приземлився в аеропорті Санкт-Петербурга, повідомила представник прес-служби північно-західної транспортної прокуратури РФ.

Літак приземлився у Пулково за розкладом о 15:20 за московським часом.

"Літак приземлився, пасажири ще не вийшли, - сказав представник прес-служби. - В аеропорті розгортається оперативний штаб, що передбачено в подібних випадках".

За словами представника прес-служби прокуратури Росії, на місце виїхали північно-західний транспортний прокурор, керівник Північно-Західного слідчого управління на транспорті, управління ФСБ по Петербургу й області, а також Північно-Західного управління внутрішніх справ на транспорті.

Як повідомив представник прес-служби Північно-Західного УВС РФ на транспорті, у цей час силами співробітників транспортної міліції виставлене оточення.

"Змін у роботі аеропорту немає", - сказав співробітник управління.

Нагадаємо, спроба захоплення літака авіакомпанії Turkіsh Aіrlіnes, що виконував рейс із Анталії до Санкт-Петербурга, була зроблена сьогодні, 15 жовтня. Крадія знешкодив один з пасажирів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK