Тимошенко сьогодні поснідає з Баррозу і розповість, що чекає на Європу

Тимошенко сьогодні поснідає з Баррозу і розповість, що чекає на Європу
Reuters

Тимошенко виступить на тему: "НАТО, Росія, нафта і газ - майбутнє європейської безпеки".

Під час перерви у конференції глава українського уряду проведе зустріч з віце-президентом США Джозефом Байденом.

До початку пленарного засідання прем'єр проведе робочий сніданок з головою Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу, а потім зустрінеться з головою Ради міністрів Республіки Польща Дональдом Туском. Увечері Тимошенко повернеться до Києва.

У ході візиту главу уряду супроводжує віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря.

Як повідомлялося, заявки на участь у 45-й міжнародній конференції з безпеки представили 13 глав держав і урядів, а також 46 міністрів і шість керівників міжнародних організацій.

Зокрема, на конференцію прибудуть Генеральний секретар НАТО Яап де Хооп Схеффер, Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Хав'єр Солана, канцлер Німеччини Ангела Меркель, Президент Франції Ніколя Саркозі, віце-президент США Джозеф Байден, віце-прем'єр-міністр Росії Сергій Іванов та інші.

Експерти та політики з понад 50 країн упродовж трьох днів будуть обговорювати найбільш актуальні питання безпеки сучасного світу, зокрема, ситуацію в Афганістані та Іраці і нерозповсюдження ядерної зброї.

Нагадаємо, що Президент України направив Тимошенко директиви для участі у Міжнародній конференції. Серед головних завдань - підтвердити намір України вступити в НАТО і ЄС, а також викласти позицію щодо січневої газової кризи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK