У Ющенка вказують на небажання Кабміну говорити народу правду про таємні переговори з РФ

У Ющенка вказують на небажання Кабміну говорити народу правду про таємні переговори з РФ
АР

Про це йдеться в коментарі прес-служби Президента до заяви управління зі зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабміну про спростування проведення таємних переговорів.

"Саме такі невиправдано емоційні та брутальні за своєю тональністю" спростування " і свідчать про небезпідставну нервозність уряду, яка, очевидно, пов'язана з небажанням сказати правду українському народу про реальну ситуацію в економіці країни і шляхи виходу з кризи", - йдеться в коментарі.

При цьому Секретаріат закликає Кабмін чесно оприлюднити інформацію про будь-яких переговорах і умови залучення зовнішніх позик.

"Це стосується, зокрема, і прозорості щодо джерел фінансування та умов зовнішніх позик безвідносно країни-кредитора. Очевидно, що наші громадяни дізнаються також і про лютневі переговори з російською стороною про можливості залучення кредитних коштів на фінансування державного бюджету в 2009 році", -- підкреслюється в коментарі.

Секретаріат закликає Кабмін утримуватися від образливих коментарів.

Як повідомлялося, раніше Кабмін спростував заяви уповноваженого Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдана Соколовського про візит української урядової делегації до Москви для проведення таємних переговорів.

Раніше в ефірі телеканалу Інтер Соколовський заявив, що до Москви відбула урядова делегація для таємних переговорів з Росією про отримання спеціального кредиту для попередження банкрутства Національної акціонерної компанії Нафтогаз України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK