Ющенко: Україна не крала російський газ

Ющенко: Україна не крала російський газ
president.gov.ua

Про це Президент України заявив в ефірі телеканалу ICTV.

"Російська сторона в рамках виконання контракту не заявила ні однієї претензії офіційно та формально. Контракт передбачає, розділ Арбітраж, відповідно до якого через Стокгольмський арбітражний інститут вирішується все за контрактом. Але це демагогія, ніхто не звернеться до суду", - зазначив він.

Також Віктор Ющенко підкреслив, що уряд несе персональну відповідальність за те, що відбувається в країні.

"У парламенті повинна бути більшість. У даний момент цього нема, і через це формується подразник нестабільності влади", - зазначив він.  

"Місяць назад, перед новим роком, уряд подав до парламенту проект бюджету, що не відповідає реаліям, це сформувало ризик. Підписання бюджету було помилкою" - вважає Ющенко.

"Із цим бюджетом жити неможливо. За бюджетом стоїть 14 млн. пенсіонерів. Подивіться, що діється в Києві з доплатами... вони вже викинуті з бюджету, і ми робимо вигляд, що нічого не відбувається", - зазначив глава держави.

Також, коментуючи ситуацію зі статусом острова Зміїний, Віктор Ющенко підкреслив, що Україна не програла в суперечці з Румунією .  

"Українська дипломатія зробила велику справу щодо формування двосторонньої стратегії з нашим сусідом Румунією. Ми не програли, через міжнародне право ми знайшли відповідь, яка коштувала нам мільярди доларів за останні 15 років", - підкреслив український Президент.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK