У київських інтернатах ввели платні соцпослуги за утримання людей

У київських інтернатах ввели платні соцпослуги за утримання людей
podrobnosti.ua

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації.

З цією метою адміністрація вирішила створити в складі підпорядкованих Головному управлінню соціального захисту інтернатів відділення покращеного догляду.

У ці відділення будуть прийматися на постійне або тимчасове утримання, наприклад, на час відпустки або відрядження опікунів, особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, потребують допомоги сторонніх, або ті, хто виявив бажання знаходитися в інтернаті і мають можливість оплачувати своє перебування в ньому.

Для поселення в інтернати міськадміністрація створила комісію з 24 осіб на чолі з першим заступником голови адміністрації Іреною Кільчицькою.

Раніше повідомлялося, що київська міськрада створила комунальне підприємство Кращий будинок для утримання людей похилого віку. Мер Києва обіцяє, що "за $ 100 будь-яка бабуся буде їсти ікру, ананаси, банани ... і отримувати гарне медичне обслуговування" в будинку людей похилого віку. Також підприємство Кращий будинок буде здавати в оренду квартири одиноких пенсіонерів, яких в недалекому майбутньому планують переселити в будинки пристарілих.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK